Cosul tau

Blog RSS Feed

31 oct. Esti o persoana friguroasa?
admin 0 380
Cat de friguros, friguroasa esti?Vrei sa fii in trend cu hainele si sa ai si confort termic? Vremea rece a venit si cu ea si marea dilema: ce materiale, cate straturi, cat de impermeabile.Confortul termic in sezonul rece il vei avea daca porti haine din materiale adecvate, ce nu te lasa sa transpiri..
30 iun. Fashion your summer time
0 869
A venit vara mult asteptataFie ca te plimbi prin oras sau mergi la plaja, iti oferim o colectie de articole in care sa te simti confortabila..
20 iun. Fashion your time at home
admin 0 762
Vara nu este inca aici desi in calendar asa ar parea.Alege o tinuta deschisa la culoare pentru interior, ce iti va oferi confort si caldura atat cat e nevoie. Daca iesi in ploaie poti alege aceasta tinuta in varianta inchisa la culoare. Materialul este perfect pentru temperatura de afara si hainele ..
08 iun. Prima carte
andreea 0 961
Prima carte pe care ti-o recomandam este Mindset, de Carol S. Dweck..
28 mai Fashion your time
andreea 0 803
Incepem colectiile noastre cu o colectie potrivita vremurilor deosebite pe care le traim.In ultimii ani tinutele comode au capatat din ce in ce mai multa priza la publicStilul de viata, timpul liber, timpul petrecut la locul de munca s-au modificat semnificativ in ultimii 2 ani pentru toata lumea. B..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
SenynFashion.com foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs. Prin deschiderea link-urilor de pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.