IANNI TEX SERVICES SRL este o entitate juridică înregistrată la Registrul Comertului, denumită în continuare SenynFashion.com, care deține toate drepturile asupra platformei online lazaridi.ro vă informează că politica de confidențialitate a companiei a fost adaptată la reglementările Regulamentului European privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a administra datele Dumneavoastră personale în mod responsabil. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la orice informație referitoare la acest subiect pe adresa de contact@senynfashion.com.

 

SenynFashion.com colectează și prelucrează datele cu caracter personal care aparțin:


SenynFashion.com colectează date precum:


Există mai multe modalități prin care colectăm date cu caracter personal:

Atenție! Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătate, viața sexuală sau orientarea sexuală).

În orice alt mod de corespondență care nu este prevăzut de situațiile de mai sus.

Acordarea consimțământului cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal nu este obligatorie decât în cazul unei  comenzi online sau la livrare produselor comandate.

 

Cum folosim datele și temeiuri juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
SenynFashion.com va prelucra datele cu caracter personal numai în următoarele cazuri:

Este posibil să fie nevoie de prelucrarea datelor dumneavoastră pentru îndeplinirea obligației de a comunica unor autorități publice, la cerere, informații cu caracter personal. Menționăm că, SenynFashion.com prelucrează datele cu caracter personal doar în cazul unor comenzi sau în scopul informărilor de marketing. La datele cu caracter personal mai au acces și furnizorii de servicii cu care compania este sub contract precum Netopia, Google etc.. Asigurăm confidențialitatea și siguranța datelor cu caracter personal prin intermediul unor contracte semnate cu fiecare dintre entitățile cărora le sunt divulgate aceste informații. În măsura în care lista partenerilor comerciali SenynFashion.com va fi mărită, acest lucru va fi menționat în Politica noastră de confidențialitate, iar dacă va fi nevoie de consimțământul dumneavoastră, vă vom trimite o solicitare în acest scop.

Drepturile utilizatorului
În orice moment aveți controlul asupra datelor cu caracter personal, după cum urmează:


Securitatea datelor
Pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător datelor cu caracter personal de care suntem responsabili, SenynFashion.com face următoarele demersuri: